Over Bouwbedrijf Assink

Historie

Welkom bij

Bouwbedrijf Assink

Bouwbedrijf Assink is een familiebedrijf uit Haaksbergen met meer dan veertig jaar aan ervaring in de bouwsector. Of het nou gaat om het verbouwen van een keuken, het renoveren van een gevel of het bouwen van uw droomhuis: met onze gespecialiseerde medewerkers, kennis en vakmanschap maken wij van ieder project een groot succes. Met een vast team realiseren wij projecten van groot tot klein voor zowel bedrijven als particulieren.

Staat uw klus er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op voor de eventuele mogelijkheden.

Nieuwbouw

Renovatie

Verbouw

Timmerwerkzaamheden

Een plan op maat

Wij vinden het belangrijk om uw bouwplannen geheel naar wens te realiseren. Daarom luisteren we aandachtig naar uw wensen, denken we mee over creatieve oplossingen, geven we advies en creëren we een plan geheel op maat.

Wij begeleiden het project van de eerste tekening tot aan de oplevering, nemen alle zorg uit handen en zorgen ervoor dat al uw woonwensen worden verwezenlijkt. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van het beste resultaat.

Eigen werkplaats

Voor nieuwbouw, verbouwingen of restauratiewerkzaamheden maken we veel onderdelen in onze eigen werkplaats. Deze is voorzien van alle moderne apparatuur.

Doordat we de productie van veel onderdelen in eigen beheer uitvoeren, kunnen we klanten niet alleen scherpe prijzen bieden, maar ook veel flexibiliteit en een voorspoedige verloop van de bouw.

Persoonlijk contact

Bouwbedrijf Assink is gevestigd in Haaksbergen. Heeft u een leuk project voor ons? Of bent u nieuwsgierig of we u kunnen helpen bij de bouw, verbouw of renovatie van uw woning?

Op onze website kunt u kennismaken met onze diensten, maar mocht u behoefte hebben aan een persoonlijk gesprek, dan nodigen wij u graag uit voor een kop koffie.

Contact opnemen