Over Bouwbedrijf Assink

Wat doen wij

Welkom bij

Bouwbedrijf Assink

Bouwbedrijf Assink is een familiebedrijf uit Haaksbergen met meer dan veertig jaar aan ervaring in de bouwsector. Of het nou gaat om het verbouwen van een keuken, het renoveren van een gevel of het bouwen van uw droomhuis: met onze gespecialiseerde medewerkers, kennis en vakmanschap maken wij van ieder project een groot succes. Met een vast team realiseren wij projecten van groot tot klein voor zowel bedrijven als particulieren.

Staat uw klus er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op voor de eventuele mogelijkheden.

Nieuwbouw

Renovatie

Verbouw

Timmerwerkzaamheden

Zoals u het in gedachten heeft

Nieuwbouw

Het bouwen van een eigen huis is voor veel mensen een droom, maar waarom zou u deze droom niet in vervulling laten gaan? Bouwbedrijf Assink beschikt over meer dan veertig jaar ervaring in de woningbouw en helpt u graag bij het creëren van een nieuwbouwwoning die bij u past. We kennen de kneepjes van het vak en bouwen uw huis met passie en precisie. Precies zoals u het in gedachte heeft.

De ideale partner

Een vrijstaande woning, twee onder één kap of een complete villa? Als bouwbedrijf inventariseren we wat klanten willen om dit vervolgens met onze kennis en ervaring te vertalen naar een concreet en vrijblijvend voorstel. Heeft u zelf al een idee? Dan borduren we daar graag op voort. We denken actief mee over de plannen over uw nieuwbouwwoning, dragen suggesties aan, regelen vergunningen, geven advies en zijn betrokken tot aan het overhandigen van de sleutels.

Timmerwerkplaats

We beschikken bij bouwbedrijf Assink over een eigen timmerwerkplaats waar we kozijnen, ramen en deuren voor uw nieuwbouwwoning eigenhandig kunnen produceren. Naar wens kunnen wij ook trappen, kasten of ander meubilair voor u realiseren. Heeft u andere wensen? Vraag dan gerust naar de eventuele mogelijkheden.

Persoonlijk contact

Benieuwd of wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw droomhuis? Of wilt u geheel vrijblijvend een kop koffie komen drinken om uw wensen te bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u om de tafel.

Contact opnemen

Geheel naar wens

Verbouwen

Is uw woning toe aan een flinke verbouwing? Of heeft u een huis gekocht dat nog niet voldoet aan uw wensen? Vertrouw dan op de expertise van bouwbedrijf Assink. Onze ervaren medewerkers verbouwen uw huis geheel naar wens.

Verbouwen op maat

Een nieuwe kap voor de woonboerderij, het verbouwen van de zolderkamer of het herinrichten van de keuken: wij realiseren zowel grote als kleine verbouwingen en streven daarbij altijd naar de beste kwaliteit. Uw wensen zijn onze prioriteit en door de korte lijnen binnen ons bedrijf er is altijd voldoende ruimte voor aanpassingen of wijzigingen tijdens de verbouwing. Voorafgaand aan de verbouwingswerkzaamheden bereiden wij het bouwproces tot in de puntjes met u voor, zodat precies weet wat u te wachten staat en de verbouwing efficiënt, kundig en volgens afspraak verloopt.

Verbouwen van ontwerp tot afwerking

Bij Assink verbouwen we niet alleen uw woning, maar zijn we van de eerste tekening tot het laatste likje verf bij de bouw betrokken. We helpen, adviseren en denken graag met u mee over het ontwerp, de uitwerking, materiaalkeuze en het kostenplaatje. Aangezien wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen we aantrekkelijke prijzen bieden. Al zorgen we voorafgaand aan de verbouwing altijd voor een duidelijke offerte zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. Zo weet u precies waar u aan toe bent voor het verbouwen van uw woning.

Persoonlijk contact

Heeft u plannen om uw woning te verbouwen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met Bouwbedrijf Assink. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee en stellen naar wens geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

Contact opnemen

Behoud het authentieke karakter

Renovatie

Uw woonboerderij renoveren, de gevel herstellen of het wooncomfort verhogen, maar daarbij wel het authentieke karakter van de woning behouden? Dat kan! Bouwbedrijf Assink heeft al jarenlang ervaring op het gebied van renovatiewerkzaamheden en helpt u graag bij het renoveren van uw woning.

Waarde van het huis herstellen

Bij een renovatie zorgen we ervoor dat het karakter van uw woning te allen tijde behouden blijft. Tegelijkertijd voorzien onze specialisten de woning van bouwkundige verbeteringen, moderne levensstandaarden en de nodige veiligheidseisen. Vakmanschap, oog voor detail en uiterste precisie zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. Alles om het comfort en de waarde van uw huis te herstellen.

Ervaring renovatie

Uw woonboerderij renoveren, de gevel herstellen of het wooncomfort verhogen, maar daarbij wel het authentieke karakter van de woning behouden? Dat kan! Bouwbedrijf Assink heeft al jarenlang ervaring op het gebied van renovatiewerkzaamheden en helpt u graag bij het renoveren van uw woning.

Complete woningen

Badkamers & keukens

Daken & Gevels

Trappen

Persoonlijk contact

Mocht u plannen hebben voor het renoveren van uw woning, kom dan gerust langs voor een kop koffie of neem contact met ons op. Wij nemen uw woonwensen graag met uw door, geven advies en denken met u mee om uw renovatieplannen zo optimaal mogelijk uit te voeren.

Contact opnemen

Meer ruimte in een handomdraai

Aanbouw

Droomt u al jaren van een grotere woning maar laat uw portemonnee een verhuizing op dit moment niet toe? Dan is een aanbouw wellicht de ideale oplossing. Door een serre, dakkapel of bijkeuken creëren onze vakmensen in een handomdraai meer leefruimte in uw huidige woning.

Voordelen aanbouw

  • Het is goedkoper dan een verhuizing
  • Vergroot het leefcomfort
  • Zorgt voor een waardevermeerdering van de woning

Begeleiding bij uw aanbouw

Bij de aanbouw van een woning komt veel kijken. Denk hierbij aan het aanvragen van vergunningen, het kiezen van de juiste materialen en het ontwerpen van een aanbouw. Wij helpen u hier graag mee. Bouwbedrijf Assink heeft het vakmanschap in huis om de aanbouw van het begin tot het eind voor u te verzorgen. Wij geven advies, bespreken de mogelijkheden en maken voorafgaand aan de bouw een overzichtelijke offerte zodat u precies waar u rekening mee moet houden bij de aanbouw van uw serre, dakkapel of garage.

Persoonlijk contact

Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen bij de aanbouw van uw huis of bedrijfspand? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de eventuele mogelijkheden of het opstellen van een offerte.

Contact opnemen